![]() |
Napsal: Měřajda, 2.2.2015 17:21 |
Milí zlatí,
na sekretariátě čhs bohužel došlo z důvodu dlouhodobé nemoci k situaci, že nejsou schopni průběžně a plynule vystavovat průkazky čhs. Domluvila jsem se, že mi dneska odešlou první dvě lednové várky (pokud tedy bude dohledána platba té druhé) a dál prozatím pozastavím objednávky dalších kartiček. Minimálně do té doby, dokud nebudou dohledány a vyřízeny různé nesrovnalosti. Novým členům čhs bych doporučila, ať posečkají, jelikož registrační formuláře pravděpodobně zapadly v propadlišti mejlových zpráv.
Ti, co platili čhs 8. a 22.1. by ji měli mít k vyzvednutí na klubovně 19.2. tento čtvrtek bohužel nebudu, chystám závody. Pokud byste ji potřebovali dřív, můžeme se domluvit mejlem nebo po telefonu že Vám ji předám u sebe v práci nebo doma. Jen Vás prosím, tento týden mi opravdu nevolejte, věřte mi, že už taky melu z posledního:-)
Ti, co si průkazku objednávali po výše jmenovaných termínech budou muset počkat, než se situace stabilizuje, budu Vás informovat.
A ještě jednu doušku na závěr si neodpustím: byla bych velice ráda, kdyby si všichni členové chodili průkazky čhs objednávat osobně (členy Jiskry nevyjímaje), ať nemusím složitě dohledávat, kdo z nich v loňském roce průkazku měl, či neměl a zpětně posílat registrace na sekretariát čhs. Chápu, že klubovna VHS je trocha z ruky, ale pokud vím, MHD tam jede 4x v hodině. A pokud je tam schopna dojít pracující matka s dítětem ve vleku třikrát za měsíc, nevidím důvod, proč by tam 1x ročně nemohl dofičet zachovalý důchodce, který tu průkazku potřebuje zrovna proto, že se právě chystá do Tater:-)
Takže Sportu zdar a doufám, že se s Vámi uvidím ve stopě o víkendu:-)
Renča